"Реал" в кінцівці перевернув матч проти "Баварії" і вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Відео
Поділитися
© Real Madrid
Мадридці знову зіграють у вирішальному поєдинку ЛЧ.

У середу, 8 травня, у Мадриді на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в рамках матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" приймав мюнхенську "Баварію".

У першому матчі команд у Мюнхені було зафіксовано результативну нічию з рахунком 2:2, а у неймовірному поєдинку у столиці Іспанії перемогу здобули господарі – 2:1.

Перший тайм команди провели у спокійному темпі, не розкриваючись і не ризикуючи, а всі головні події розгорнулися у другій половині гри.

"Реал" став створювати більше небезпечних моментів, але німців рятував Нойєр. Мюнхенці іноді намагалися вибігати в контратаки, одна з яких несподівано завершилася голом – Девіс увірвався до штрафного майданчика лівим флангом і вколотив м'яч у дальній кут ворота українця Луніна.

"Реал" побіг відіграватись, але гості вміло затягували час, практично нічого не даючи зробити іспанцям. Однак в кінцівці "вершковим" у неймовірному стилі вдалося перевернути гру, героєм якої став Хоселу. Спочатку на 88-й хвилині форвард добив круглого після помилки Нойєра, а за чотири хвилини відправив м'яч у порожні ворота після прострілу від Рюдігера.

"Баварія" ще мала близько 15 хвилин доданого часу, проте відійти від такого нокауту не зуміла. Але ключовим моментом гри став спірний епізод на 90+13 хвилині. "Баварія" забила гол, який арбітр, разом з системою VAR, не зарахував.

"Реал" – "Баварія" – 2:1 (перший матч – 2:2)

Голи: Хоселу, 88, 90+2 – Девіс 68.

"Реал": Лунін, Менді, Рюдігер, Начо, Карвахаль, Кроос (Модрич, 69), Тчуамені (Камавінга, 69), Вальверде (Браїм Діас, 81), Вінісіус Жуніор, Беллінгем (Мілітао, 90+10), Родріго, (Хоселу, 81)

"Баварія": Нойєр, Мазрауї, Даєр, де Лігт, Кімміх, Павлович, Лаймер, Гнабрі (Девіс, 27), Мусіала (Мюллер, 85), Сане (Кім Мін Чже, 76), Кейн (Шупо-Мотінг, 85)

Попередження: Камавінга.

Відеоогляд матчу доступний за посиланням.

Таким чином, "Реал" вийшов у фінал ЛЧ, де 1 червня у Лондоні на легендарному стадіоні "Вемблі" зустрінеться з дортмундською "Боруссією".

Мадридський "Реал" є рекордсменом за перемогами у Лізі чемпіонів, завоювавши 14 трофеїв. Також на рахунку мадридців три невдалі фінали, а майбутній фінал стане для них 18-м в історії.

Раніше повідомлялося про те, що суперкомп'ютер спрогнозував майбутнього переможця Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі