"Громадяни не пробачать": Беленюк дав оцінку мовчазній позиції Ломаченка про війну

Поділитися
Жан Беленюк © United World Wrestling
Боксер вважає за краще не коментувати те, що відбувається.

Олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби та народний депутат Жан Беленюк прокоментував позицію боксера Василя Ломаченка, який не коментує вторгнення Росії в Україну.

"Ми з ним не були близькими друзями та ніколи відверто не спілкувалися. Мені було б цікаво, яка у нього взагалі позиція, щоб розуміти. Моя позиція щодо нього не змінилася, бо я сприймаю його виключно, як спортсмена. А з приводу його людських якостей чи політичних поглядів, мені нічого не відомо.

Але, звісно, у складний для країни момент як звичайні люди, так і особисті шанувальники Ломаченка можуть обурюватися подібною поведінкою через те, що сам момент змушує займати чітку позицію до ситуації.

Тут можна зрозуміти критику зі сторони, але, якщо Василю є якесь діло до того, як його сприймають в українському суспільстві, то йому потрібно просто вийти та розповісти, як він вважає і що у нього в голові. Особисто для мене там багато невідомого, я не знаю, чим він мотивується.

Громадяни, напевно, не вибачать подібну поведінку в часи, коли твоя держава потребує від тебе допомоги. Хоча б медійної, моральної. Тому я розумію критику. Звісно, це право Василя – демонструвати позицію, як заманеться, але водночас він має розуміти, що всі публічні особи мають нести відповідальність за результати своєї поведінки”, – цитує Беленюка Sport-express.ua.

Наступний бій Василь Ломаченко проведе 12 травня в австралійському Перті проти місцевого боксера Джорджа Камбососа. На кону стоятимуть вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, а також пояс IBO, яким володіє австралієць.

Раніше Ломаченко заговорив про можливе завершення кар'єри.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі